Lockers voor uw bibliotheek

In een bibliotheek worden vaak lockers geplaatst, zodat de bezoekers hun waardevolle spullen kunnen achterlaten tijdens het bezoek. In deze lockers is Eurobox Continental uit Wijnegem een specialist. Wij leveren lockers van Europees fabricaat en kunnen daardoor met een snelle service en flexibele producten op de wensen voor uw bibliotheek reageren. Op deze manier bieden wij altijd een pasklare oplossing voor uw vraag. Wat u ook zoekt, wij bieden altijd lockers van de beste kwaliteit. Bovendien krijgt u op het plaatwerk van de deuren maar liefst twaalf jaar garantie. Bij ons bent u dus verzekerd van kwaliteit!

Voor elke bibliotheek hebben we lockers met verschillende sluitingen

Wij bieden lockers aan die geproduceerd zijn in stevig metaal met bevestiging van stevige scharnieren en kwalitatieve sloten. Lockers voor in een bibliotheek worden geleverd in de standaardmaten, maar zijn ook steeds op maat te maken. Zo kunt u de afmetingen kiezen, maar ook de kleur en het design passen wij als specialist in opbergmogelijkheden aan uw wensen aan. Daarnaast heeft u een ruime keuze aan sluitingen: sloten met sleutel, cijfercode of munten. Ook sloten zonder sleutel via een badge en een kaartlezer bieden we aan. Eurobox luistert naar uw wensen en helpt u graag verder. Onze slimme lockers bieden een oplossing voor iedereen!

  • Oplossingen op maat
  • Twaalf jaar garantie
  • Lockers voor alle sectoren

Ontdek alle mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die onze lockers bieden voor uw bibliotheek? Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen en tonen u de verschillende producten die wij verkopen. Ook voor industriële lockers zit u bij ons goed. Bel zeker naar +32-(0)3 353 71 81 als u interesse heeft in onze producten.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons