Bibliotheek lockers

In een bibliotheek worden erg vaak lockers geplaatst, zodat de bezoekers de waardevolle spullen kunnen achterlaten tijdens het bezoek. In deze lockers is Eurobox specialist. Wij leveren lockers die geproduceerd zijn in stevig metaal, met bevestiging van stevige scharnieren en kwalitatieve sloten. Lockers voor in een bibliotheek worden geleverd in de standaard maten, maar zijn ook steeds op maat te maken. Zo kunt u de afmetingen kiezen, maar ook de kleur en design kunt u aan uw wensen aanpassen. Daarnaast heeft u een ruime keuze aan sluitingen: sloten met sleutel, cijfercode of munten? Of sloten zonder sleutel: via een badge en een kaartlezer. Eurobox luistert naar uw wensen en helpt u graag verder.

Bibliotheek lockers met 12 jaar garantie op het plaatwerk

Eurobox Continental staat al meer dan 25 jaar bekend om het produceren van scheidingswanden, lockers en garderobekasten. Ook kunt u bij ons terecht voor de inrichting van uw magazijn. Wij leveren bibliotheek lockers van Europees fabricaat en kunnen daardoor met een snelle service en flexibele producten op uw wensen reageren. Op deze manier bieden wij altijd een pasklare oplossing voor uw vraag. Maar met welke vraag u ook komt, wij bieden altijd lockers van de beste kwaliteit. Bovendien krijgt u op het plaatwerk van de deuren maar liefst 12 jaar garantie. Bij ons bent u dus verzekerd van kwaliteit!

  • Pasklare oplossing
  • Snelle service
  • Flexibele producten
  • Professioneel advies

Meer informatie over de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor bibliotheek lockers die Eurobox Continental uit Wijnegem biedt? Ook voor industriële lockers zit u hier goed. Bel dan naar +32-(0)3 353 71 81.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons