Over ons

Eurobox Continental is een innovatief, dynamisch bedrijf. Wij zijn specialisten in sluitende oplossingen voor lockers en kasten. Kennen die markt van binnen en van buiten. Weten ook welke specifieke behoeftes beheerders en gebruikers hebben. Daarop spelen we in met innovatieve producten en diensten. Want uw wens is onze drive. We leveren aan scholen, (gezondheids)instellingen, grootindustrie en groeibedrijven.

Smartlockers

Wij denken met u mee voor oplossingen voor onze institutionele en industriële klanten. Eurobox Continental heeft een complete waaier aan producten intelligente, computergestuurde lockers. Deze integreren met uw tijdsregistratie en bieden een onderhoudsvrije en gebruikersvriendelijke oplossing. Dit gaat van eenvoudige toepassingen tot lockerbundels voor flexplekken, geïntegreerd in uw werkomgeving. Ons team staat voor u paraat met pasklare oplossingen, snelle service en hoogstaande kwaliteit voor een succesvolle projectuitvoering.

Interieurbouw voor industrie & office

Eurobox Continental is sinds meer dan 25 jaar een gevestigde waarde in het verwezenlijken van totaal-concepten voor modulaire burelen: uitbreiding kantoren, loodskantoren, prefab, meetruimtes, pauzehoeken, EHBO lokalen, cabines, cleanrooms, glazen en mobiele wanden met veel uitstraling, etc.
Deze bestaan uit een waaier aan kwaliteitsproducten. De grootste zorg wordt dan ook besteed aan de juiste keuze van wanden, vals plafond, vloerbekleding of verhoogde vloeren, electrische toebehoren, climatisatietoestellen en platformbouw. Onze eigen vakkundige teams staan klaar voor de montage van dit alles.

Onze contactpersonen

Frederik van Steenbergen

Managing partner

Baudouin Schreinemacher

Managing partner

Bart Van de Vel

Account Manager

Alexander van Steenbergen

Account manager & Lockers specialist

Dave Mees

Chief Engineering Officer

Reine Jacobs

Marketing & Finance

Veronique Van Sas

Calculatie Dienst
info@eurobox.be
03 353 71 81

Onze klanten