Industrial Space Planners

Wanden voor directiekantoren en conferentieruimten

Wanden voor directiekantoren en conferentieruimten zijn essentiële elementen in het ontwerp van moderne bedrijfsruimtes. Ze zijn niet alleen functioneel in termen van privacy en geluidsisolatie, maar dragen ook bij aan de esthetiek en professionaliteit van uw werkomgeving. Bij Eurobox Continental in Wijnegem begrijpen we het belang van een goed ontworpen werkruimte, waarbij de wanden voor directiekantoren en conferentieruimten een centrale rol spelen. Ze bieden een evenwicht tussen openheid en beslotenheid, essentieel voor effectieve communicatie en besluitvorming in uw organisatie.

Kwalitatieve wanden voor strakke directiekantoren en conferentieruimten

Eurobox Continental beschikt over een exclusief gamma aan wanden voor onder andere directiekantoren en conferentieruimten. Door onze jarenlange ervaring met de grootindustrie, worden we geregeld gevraagd om directiekantoren, conferentieruimten of complete kantoorruimtes in te richten. Vaak werken we hier met glazen wanden omdat dit een prettige werkomgeving creëert, gecombineerd met hoogwaardige materialen voor bijvoorbeeld een goede akoestiek. Deze ruimtes richten we in voor het management of voor specifieke kantoordelen. Bij het ontwerp van de directiekantoren trachten we de uitstraling uniform door te trekken met uw bestaande loodskantoren of dubbeldekskantoren.

Vertrouw op onze expertise

Heeft u specifieke wensen voor de inrichting van uw directiekantoren of conferentieruimten? Neem dan contact op met ons voor een persoonlijke aanpak. Onze klantenploeg en onze binnenhuisarchitecten zullen u met genoegen helpen. Met onze ervaring en expertise in projectinrichting garanderen wij dat uw directiekantoren en conferentieruimten zullen uitblinken in zowel functionaliteit als design. Bekijk ook zeker onze eerdere realisaties om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!

Realisaties

Bekijk ook onze referenties

Advies nodig?

Heeft u al een beeld van hoe u de kantoren wil laten ontwerpen? Of heeft u net wat advies nodig van de ervaren specialisten? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81.

Advies nodig?

Heeft u al een beeld van hoe u de kantoren wil laten ontwerpen? Of heeft u net wat advies nodig van de ervaren specialisten? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81.

Contacteer ons