Haal het beste uit uw industriebouw

Eurobox Continental uit Wijnegem is uw betrouwbare partner voor interieurbouw en industriebouw en biedt complete oplossingen aan om uw personeel en productieproces te beschermen. Heeft u een grote kantoorruimte die u van een andere indeling wilt voorzien? Dan schakelt u onze specialist in interieurbouw in om met slimme en kwalitatieve oplossingen de inrichting van uw kantoorruimtes te verwezenlijken. Met onze dynamische visie binnen de interieur- en industriebouw maken wij iedere ruimte perfect.

Wij hebben een passie voor interieurbouw

Als innovatief en dynamisch bedrijf hebben wij een passie voor interieurbouw. Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in interieurbouw, industriebouw en slimme lockersystemen. Als u hulp nodig heeft bij de indeling van uw kantoorruimte, zijn wij dus de juiste partner voor u. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat uw industrieel kantoor voorzien wordt van de meest kwaliteitsvolle scheidingswanden. Deze wanden laten ons toe om de inrichting van nieuwe kantoorruimtes op snelle en doeltreffende wijze te verwezenlijken, bijvoorbeeld bij fabriekskantoren.

Voordelen van onze slimme wandsystemen

Met onze modulaire wandsystemen delen we een industrieel kantoor gemakkelijk op in kleinere ruimtes. Dit brengt enkele voordelen met zich mee:

  • U kiest zelf het materiaal van de wanden
  • De wanden zijn makkelijk te (ver)plaatsen in uw kantoor
  • De wanden zijn eenvoudig te combineren met andere systemen
  • Na plaatsing op uw kantoor is een afwerking van de wanden niet nodig
  • U kiest zelf de kleur en afwerking van uw wanden, zodat die perfect bij de inrichting van uw kantoorruimtes passen

U geniet van deze voordelen en nog veel meer wanneer u kiest voor de wanden van onze speciaalzaak in wanden en lockers.

Totaaloplossingen voor interieurbouw en industriebouw

Wanneer u een betrouwbare partner zoekt voor kleine projecten op industrieel gebied, zoals het plaatsen van wanden voor conferentieruimtes, helpen wij u graag verder. Bent u op zoek naar totaaloplossingen voor interieurbouw of industriebouw? Of wilt u gewoon een eenvoudig loodskantoor realiseren? Hoe klein of groot uw project ook is, u kunt op ons rekenen! Wij zijn dé perfecte partner voor industriebouw en realiseren uw interieur- en bouwidee tot in de details.

Het Eurobox interieurbouw assortiment

1. Eenvoudige loodskantoren

2. Dubbeldeks- kantoren

3. Kantoren met uitstraling

4. Totaal oplossingen – design & build

5. Scheidings- wanden

6. Mobiele wanden

7. Industriële afwerking

8. Smart lockers

Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan

Heeft u besloten om Eurobox Continental in te schakelen voor uw interieurbouw of industriebouw? Neem dan gerust contact op met onze vakkundige medewerkers. Ook voor de inrichting van uw kantoorruimtes doet u een beroep op ons. Wij staan u graag bij met raad en daad over alles van afscheidingswanden tot kledinglockers. Bel ons op het nummer +32-(0)3 353 71 81 of stuur een e-mail naar info@eurobox.be!

Advies nodig?

Heeft u al een beeld van hoe uw industriële omgeving wil opdelen? Of heeft u net wat advies nodig van de ervaren specialisten? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81.

Contacteer ons