Haal het beste uit uw industriebouw

Eurobox Continental uit Wijnegem is uw betrouwbare partner voor interieurbouw en industriebouw en biedt complete oplossingen aan om uw personeel en productieproces te beschermen. Met ons brede gamma aan systeemwanden en afscheidingswanden slagen we erin om op een eenvoudige en snelle manier uw potentieel op kantoor te maximaliseren. Heeft u een grote kantoorruimte die u van een andere indeling wilt voorzien? Of bent u op zoek naar industriële tussenwanden of binnenwanden? Dan schakelt u onze specialist in interieurbouw in om scheidingswanden of systeemwanden te plaatsen op uw kantoor of ander industrieel terrein. Met onze dynamische visie binnen de industriebouw en interieurbouw maken wij iedere ruimte perfect.

Wij hebben een passie voor interieurbouw

Als innovatief en dynamisch bedrijf hebben wij een passie voor interieurbouw. Wij zijn gespecialiseerd in interieurbouw en industriebouw, lockers en lockerkasten. Als u hulp nodig heeft bij de indeling van uw kantoorruimte, zijn wij dus de juiste partner voor u. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat uw industrieel kantoor voorzien wordt van de meest kwaliteitsvolle scheidingswanden. U laat uw systeemwanden of afscheidingswanden dus met een gerust hart door ons plaatsen. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in industriële tussenwanden en binnenwanden voor een fabriekskantoor.

Voordelen van scheidingswanden en systeemwanden op kantoor

Scheidingswanden en systeemwanden worden vaak geplaatst om een industrieel kantoor op te delen in kleinere ruimtes. Dit brengt enkele voordelen met zich mee:

  • U kiest zelf het materiaal van de wanden
  • Systeemwanden zijn makkelijk te (ver)plaatsen in uw kantoor
  • Scheidingswanden zijn eenvoudig te combineren met andere systemen
  • Na plaatsing op uw kantoor is een afwerking van de scheidingswanden niet nodig
  • U kiest zelf de kleur en afwerking van uw systeemwanden, zodat die perfect bij uw kantoor passen

U geniet van deze voordelen en nog veel meer als u kiest voor de afscheidingswanden van onze speciaalzaak in wanden en lockers. Voor u het weet, komen we langs om de industriële binnenwanden of tussenwanden te plaatsen.

Totaaloplossingen voor interieurbouw en industriebouw

Wanneer u een betrouwbare partner zoekt voor kleine projecten op industrieel gebied, zoals het plaatsen van systeemwanden of scheidingswanden op kantoor, helpen wij u graag verder. Bent u eerder op zoek naar totaaloplossingen voor interieurbouw of industriebouw? Of wilt u uw kantoorruimte in de industriebouw van een volledig andere indeling of interieur voorzien door onze afscheidingswanden? Hiervoor schakelt u ons ook in! Wij zijn dé perfecte partner voor industriebouw en realiseren uw interieur- en bouwidee tot in de details. Naast onze industriële binnenwanden en tussenwanden vindt u bij ons ook lockers, zoals bibliotheeklockers.

Het Eurobox interieurbouw assortiment

1. Eenvoudige loodskantoren

2. Dubbeldeks- kantoren

3. Kantoren met uitstraling

4. Totaal oplossingen – design & build

5. Scheidings- wanden

6. Mobiele wanden

7. Industriële afwerking

8. Smart lockers

Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan

Heeft u besloten om Eurobox Continental in te schakelen voor uw interieurbouw of industriebouw? Neem dan gerust contact op met onze vakkundige medewerkers. Samen bekijken we de mogelijkheden voor het plaatsen van scheidingswanden en systeemwanden op uw kantoor. Ook voor de indeling van uw kantoorruimte doet u een beroep op ons. Wij staan u graag bij met raad en daad over alles van afscheidingswanden tot kledinglockers. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen? Bel ons dan op het nummer +32-(0)3 353 71 81 of stuur een e-mail naar info@eurobox.be.

Advies nodig?

Heeft u al een beeld van hoe uw industriële omgeving wil opdelen? Of heeft u net wat advies nodig van de ervaren specialisten? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81.

Contacteer ons