Lockers voor de zorg en ziekenhuizen

Lockers spelen een cruciale rol in het creëren van een veilige en georganiseerde werkomgeving voor zorgpersoneel in ziekenhuizen en andere zorginstellingen. In een omgeving waar hygiëne en veiligheid van het grootste belang zijn, bieden onze lockers een betrouwbare oplossing voor het opbergen van persoonlijke spullen en werkkleding. Bij Eurobox Continental in Wijnegem bieden we verschillende innovatieve opbergingsoplossingen aan voor allerhande zorginstellingen.

Een kast delen, ideaal voor ploegendienst

In onze garderobekasten kunnen uw medewerkers hun kleren veilig en netjes ophangen. Net als onze lockers zijn ze degelijk, in alle kleuren verkrijgbaar en kunnen we ze voorzien van elektronische sluitingen. U kunt iedere medewerker een vaste kast geven, maar ze ook een kast laten delen, bijvoorbeeld als mensen in ploegendienst of parttime werken. Dat scheelt ruimte en geld. Via het elektronische toegangssysteem kunt u instellen wanneer iemand een kast kan openen. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden! Uniek zijn onze garderobekasten met luchtafzuigsysteem, veel gebruikt in bijvoorbeeld de farmaceutische industrie. In deze kasten blijven de kleren vrij van geuren.

Lockers

Intelligente lockers voor ziekenhuizen

Smart lockers zijn kluisjes die zijn voorzien van een slimme elektronische sluiting. Dat biedt veel voordelen ten opzichte van ‘ouderwetse’ sleutels. Een van de grootste voordelen is dat mensen er nog wel eens een handje van hebben om sleutels kwijt te raken, en dan is het maar te hopen dat er nog een reservesleutel ergens ligt opgeslagen die gekopieerd kan worden. Met onze intelligente lockers voor ziekenhuizen heeft u dit probleem niet en kan de ingewikkelde sleuteladministratie bij het oud papier.

Lockers

Smart lockers

Smart lockers zijn kluisjes die zijn voorzien van een slimme elektronische sluiting. Dat biedt veel voordelen ten opzichte van ‘ouderwetse’ sleutels. Een van de grootste voordelen is dat mensen er nog wel eens een handje van hebben om sleutels kwijt te raken en dan is het maar te hopen dat er nog een reservesleutel ergens ligt opgeslagen die gekopieerd kan worden. Met de smart lockers van Eurobox Continental heeft u dit probleem niet en kan de ingewikkelde sleuteladministratie bij het oud papier. Neem vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Realisaties

Bekijk ook onze referenties

Contacteer ons voor uw oplossing op maat

Bent u op zoek naar lockers voor ziekenhuizen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van uw instelling? Neem dan contact met ons op. Onze lockers voor ziekenhuizen en zorginstellingen zijn ontworpen om maximale veiligheid en functionaliteit te bieden, waarbij we rekening houden met de unieke eisen van de gezondheidszorg. Met onze op maat gemaakte oplossingen kunt u rekenen op een product dat niet alleen praktisch is, maar ook bijdraagt aan een betere werkplek voor uw personeel. Ontdek wat wij als lockerspecialist voor u kunnen betekenen!

Advies nodig?

Heeft u al een beeld van hoe u de kasten wil laten ontwerpen? Of heeft u net wat advies nodig van de ervaren specialisten? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81.

Contacteer ons