Lockers voor scholen & onderwijs

School lockers kopen

De kluisjes van Eurobox Continental uit Wijnegem zijn gemaakt voor het turbulente leven op school. Scholieren hebben nogal wat spullen die ze dagelijks mee moeten slepen en dan zijn goede kluisjes op school onontbeerlijk. Het is dus een goed idee om voor iedere scholier een schoollocker te laten installeren. Waar het openen van een kluis vroeger nog met een sleutel ging, hebben de schoolkluisjes die u bij Eurobox Continental kunt kopen een handig elektronisch sluitingssysteem.

Lockers

Smart lockers

Lockers met een elektronisch sluitsysteem (smartlockers) zijn kluisjes die veel voordelen bieden op school, ten opzichte van sleutels. Een van de grootste voordelen is dat men nog weleens sleutels kwijtraakt en dan is het maar te hopen dat er ergens een reservesleutel ligt opgeslagen. Onze lockers met elektronische sluiting voorkomen dit probleem en maken het voor scholieren mogelijk om hun lockers met de pas van de school te openen. Indien er een pas verloren raakt, is het gemakkelijk om deze op school te laten maken. Kies voor gemak en laat dus zeker uw lockers op school door ons installeren.

Lockers

Smart lockers

Smart lockers zijn kluisjes die zijn voorzien van een slimme elektronische sluiting. Dat biedt veel voordelen ten opzichte van ‘ouderwetse’ sleutels. Een van de grootste voordelen is dat mensen er nog wel eens een handje van hebben om sleutels kwijt te raken en dan is het maar te hopen dat er nog een reservesleutel ergens ligt opgeslagen die gekopieerd kan worden. Met de smart lockers van Eurobox Continental heeft u dit probleem niet en kan de ingewikkelde sleuteladministratie bij het oud papier. Neem vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Een uniek concept voor scholen

Kasten zonder kosten

Aangezien een school nogal wat kluisjes nodig heeft, en ze daardoor vaak hele muren in beslag nemen, kunt u er ook voor kiezen om schoolkluisjes met een thema of een print te kopen. Wij installeren iedere schoollocker precies zoals u wenst, zodat de gangen er voor iedereen een stuk gezelliger uitzien. Als school doet u er dus goed aan om door ons elke schoollocker te laten installeren, zodat iedere scholier van hoogwaardige kluisjes profiteert. Heeft u tevens al nagedacht over laptopkasten voor de laptops van docenten?

Een uniek concept voor scholen

Kasten zonder kosten

Wij installeren de gewenste lockers en nemen het onderhoud voor onze rekening. Als tegenprestatie innen wij een deel van de huur die de leerlingen voor hun kluisje betalen. U heeft er geen omkijken naar, mooier kan toch niet? Ook voor andere organisaties heeft Eurobox sluitende en betaalbare oplossingen, in alle maten, aantallen en kleuren. Van kluisjes die zeer robuust moeten zijn tot design lockers die perfect in een interieur passen. Onze lockers zijn oerdegelijk en standaard voorzien van een elektronisch sluitingssysteem.

Neem contact met ons op voor al uw vragen

Wij installeren uw gewenste schoollocker en nemen het onderhoud voor onze rekening. Als tegenprestatie innen wij een deel van de huur die de leerlingen voor hun kluisje betalen. Zo heeft u geen omkijken naar de lockers op uw school. Ook voor andere organisaties dan een school hebben we een ruim assortiment en vele mogelijkheden voor metalen kluisjes. Vraag ons naar de mogelijkheden door te bellen naar +32-(0)3 353 71 81. Wij zijn de beste partner waarbij u schoolkluisjes kunt kopen en bieden u hiernaast ook lockers voor sportscholen aan.

Advies nodig?

Heeft u al een beeld van hoe u de schoolkluisjes wil laten ontwerpen? Of heeft u net wat advies nodig van de ervaren specialisten? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81.

Advies nodig?

Heeft u al een beeld van hoe u de schoolkluisjes wil laten ontwerpen? Of heeft u net wat advies nodig van de ervaren specialisten? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81.

Realisaties

Bekijk ook onze referenties