Metalen locker

Voor een metalen locker voor op kantoor of elders gaat u het best naar Eurobox Continental in Wijnegem. Al ruim 25 jaar leveren wij lockers in allerlei formaten van hoogwaardig materiaal. Bovendien wordt iedere metalen lockerkast voorzien van sterke scharnieren en sloten, zodat de lockers voor uw kantoor lang meegaan. U bestelt uw kluis in een standaardformaat, maar we leveren ze ook op maat. Heeft u andere wensen, op het gebied van kleur of design bijvoorbeeld? Maak deze dan kenbaar bij ons. Wij gaan in op uw verzoek en ontwerpen samen de beste metalen lockers voor op kantoor. Wij garanderen een pasklare oplossing.

Bestel uw metalen locker voor op kantoor

Wij leveren uw metalen lockerkast en garderobekast snel bij uw bedrijf. Daarnaast bieden we deze dienst ook aan scholen, kantoren en andere bedrijven die een metalen lockerkast willen aanbieden aan hun personeel of bezoekers. Ze zijn immers ideaal om spullen van het personeel op te bergen. Het inrichten van een kantoor, kleedkamer of magazijn met metalen kledinglockers is ons dus niet vreemd. Onze opties voor elektronische sluitingen maken het de gebruikers zo gemakkelijk mogelijk. U kunt zo de sleutel voor de metalen lockerkast niet meer kwijtraken.

  • Pasklare oplossing
  • Snelle service
  • Flexibele producten
  • Professioneel advies

Uw wensen worden vakkundig uitgevoerd

Bij iedere aanvraag voor metalen lockers voor op het kantoor staat de klant centraal. Wij luisteren naar uw wensen en verwerken de metalen lockerkast tot een ontwerp dat u schikt. Doordat ieder product in ons assortiment van Europees fabricaat is, stellen we ons telkens weer flexibel op tegenover uw verzoeken. Als gespecialiseerde zaak in lockers zijn we zeer trots op deze diensten. Daarbovenop bieden wij u twaalf jaar garantie op de deuren van onze lockers. Zo koopt u bij ons niet alleen een kwalitatieve metalen lockerkast, maar ook zekerheid.

Schakel onze hulp in

Vraagt u zich af hoe wij u kunnen helpen bij uw zoektocht naar de juiste metalen lockers voor op kantoor of elders? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +32-(0)3 353 71 81 of door een e-mail te sturen naar info@eurobox.be. Onze professionals helpen u zo spoedig mogelijk verder en stellen met u de perfecte oplossing samen. Ook is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen. In dat geval nemen we snel contact met u op.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons