Metalen locker

Voor een gebruiksvriendelijke metalen locker gaat u het best naar Eurobox Continental in Wijnegem. Al ruim 25 jaar leveren wij lockers in allerlei formaten van hoogwaardig materiaal. Bovendien wordt iedere metalen lockerkast voorzien van sterke scharnieren en sloten, zodat de lockers voor uw kantoor lang meegaan. U kunt kluizen in standaardformaat bestellen, maar we leveren ook maatwerk. Heeft u andere wensen, op het gebied van kleur of design bijvoorbeeld? Wij gaan in op uw verzoek en ontwerpen samen de beste metalen lockers voor op kantoor. Wij garanderen een pasklare oplossing!

De metalen locker is een uitstekende keuze voor elk bedrijf

Metalen lockers zijn een uitstekende keuze voor elk kantoor of bedrijf. Ze passen namelijk in elk interieur en zijn uiterst stevig en veilig. Dankzij de ingenieuze sluitingen zijn onze smart lockers ook nog eens uiterst gebruiksvriendelijk. U heeft namelijk geen sleutel nodig om de metalen locker te openen, maar opent ze eenvoudigweg met een pasje of code. Wij leveren verschillende soorten metalen lockerkasten, zoals laptopkasten, aan verschillende soorten bedrijven. Of u nu op zoek bent naar lockers voor uw personeel op kantoor of voor uw bezoekers, onze metalen lockers vormen steeds de ideale oplossing.

  • Oplossingen op maat
  • Twaalf jaar garantie
  • Lockers voor alle sectoren

Uw wensen worden vakkundig uitgevoerd

Bij iedere aanvraag voor metalen lockers staat de klant centraal. Wij luisteren naar uw wensen en verwerken de metalen lockerkast tot een ontwerp dat u schikt. Doordat ieder product in ons assortiment van Europees fabricaat is, stellen we ons telkens weer flexibel op tegenover uw verzoeken. Als gespecialiseerde zaak in lockers zijn we zeer trots op deze diensten en producten. Daarom bieden wij u twaalf jaar garantie op de deuren van onze metalen lockers. Zo koopt u bij ons niet alleen een kwalitatieve metalen locker, maar ook zekerheid.

Schakel onze hulp in

Vraagt u zich af hoe wij u kunnen helpen bij uw zoektocht naar de juiste metalen lockers voor op kantoor of elders? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +32-(0)3 353 71 81 of door een e-mail te sturen naar info@eurobox.be. Onze professionals helpen u zo spoedig mogelijk verder en stellen met u de perfecte metalen lockerkast samen. Ook is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen. In dat geval nemen we snel contact met u op.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons