Lockers voor personeel

Wanneer u op zoek bent naar lockers voor uw personeel, dan bent u bij Eurobox Continental uit Wijnegem aan het juiste adres. Hier vindt u lockers van de beste kwaliteit. Al meer dan 25 jaar bieden wij onze klanten maatwerkoplossingen aan op gebied van kluisjes. Welke kleur, indeling, afmeting of sluitingssysteem u ook wenst, wij staan klaar om samen met u de perfecte lockers voor uw personeel samen te stellen. We garanderen steeds een oplossing van hoge kwaliteit.

Lockers voor personeel vindt u hier

We leveren diverse soorten kluisjes en kantoorkasten van Europees fabricaat. Hierdoor kunnen wij als specialist in opbergsystemen snel inspelen op vragen van onze klanten. Wij verzekeren dat wij onze producten aanpassen aan de wens van de klant en deze ook snel leveren. Wilt u afwijken van de standaardformaten of wenst u toch een andere kleur? Het is allemaal mogelijk bij Eurobox Continental. Dankzij onze ervaring met verschillende industrieën, van ziekenhuizen tot fabrieken, weten wij exact welke systemen het meest geschikt zijn voor uw bedrijf. Wij adviseren u graag over de verschillende opties die wij aanbieden voor de lockers voor uw personeel. Wat dacht u bijvoorbeeld van mooie metalen lockers? Wat u ook bij ons bestelt, uw personeel zal altijd kunnen genieten van stevige en slimme lockers van hoge kwaliteit en een garantie van maar liefst twaalf jaar.

  • Oplossingen op maat
  • Twaalf jaar garantie
  • Lockers voor alle sectoren

Contacteer ons voor advies over lockers

Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden die wij bieden op het gebied van lockers voor personeel? Bel dan naar +32-(0)3 353 71 81 of stuur vandaag nog een e-mail naar info@eurobox.be. Wij helpen u graag verder om niet alleen lockers voor personeel, maar bijvoorbeeld ook voor een bibliotheek te vinden.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons