Laptopkast

Een laptopkast is ideaal voor flexibel werken. Die nieuwe manier van werken vraagt namelijk om originele oplossingen voor bedrijven. Door de flexibilisering van de arbeidsmarkt komen er steeds meer flexplekken. Bij Eurobox Contintental uit Wijnegem kunt u hoogwaardige laptopkasten kopen voor in uw flexwerkruimte. Zo kunnen uw werknemers hun laptop en andere kantoorartikelen steeds veilig opbergen.

Een laptopkast met oplaadpunt: een sterk staaltje innovatie

Bij Eurobox Continental specialiseren we ons al jarenlang in het ontwerpen van innovatieve lockersystemen voor bedrijven en instituten. De laptopkast is een van de producten die uit deze ervaring voort is gekomen. Vandaag de dag hebben medewerkers vaak geen vaste werkplek, waardoor ze hun laptop niet op hun bureau kunnen achterlaten. Dankzij onze laptopkasten hoeven ze hun laptop niet elke dag naar huis te sleuren. De laptopkasten die u bij onze speciaalzaak kunt kopen zijn bovendien uitgerust met een oplaadpunt. Zo begint iedereen de volgende dag met een volle accu. Wilt u hen ook de mogelijkheid bieden om hun werkkleding op te bergen? Dan is onze kledinglocker de perfecte oplossing.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Wij leveren een laptopkast over het algemeen in standaardafmetingen, maar ook personeelslockers op maat behoren tot de mogelijkheden. Ook voor andere soorten kantoorkasten kunt u bij ons terecht. Bekijk onze realisaties om inspiratie op te doen en neem contact met ons op door te bellen naar +32-(0)3 353 71 81. Weet u al welk type kluis u wilt? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan.

  • Oplossingen op maat
  • Twaalf jaar garantie
  • Lockers voor alle sectoren

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons