Lockers voor op kantoor

Wat is een flexibele werkruimte zonder flexibele opslagruimte?

Lockers zijn de dag van vandaag onmisbaar op kantoor. Bedrijven kiezen steeds vaker voor Het Nieuwe Werken. Vaste werkplekken maken plaats voor flexibele. Dat betekent: uw bureau schoon achterlaten en uw laptop en andere spullen opbergen. Speciaal hiervoor heeft Eurobox Continental uit Wijnegem handige lockers voor op kantoor ontwikkeld.

Lockers voor laptops en ander kantoorgerief

Onze laptopkast is bij uitstek geschikt voor kantoren. Deze kast bestaat uit één enkel vak of een dubbel vak: het bovenste deel is voor bijvoorbeeld boeken, schriften en schrijfgerei, het onderste deel – met een extra penbeveiliging – voor laptop of tablet. Handig is dat we deze lockers kunnen voorzien van een oplaadpunt. Uw medewerkers kunnen dus altijd direct aan het werk!

Lockers

Slimme lockers voor op kantoor

Onze smart lockers zijn kluisjes die zijn voorzien van een slimme elektronische sluiting. Dat biedt veel voordelen ten opzichte van ‘ouderwetse’ sleutels. Een van de grootste voordelen is dat mensen er nog wel eens een handje van hebben om sleutels kwijt te raken en dan is het maar te hopen dat er nog een reservesleutel ergens ligt opgeslagen die gekopieerd kan worden. Met onze lockers op uw kantoor heeft u dit probleem niet en kan de ingewikkelde sleuteladministratie bij het oud papier.

Lockers

Smart lockers

Smart lockers zijn kluisjes die zijn voorzien van een slimme elektronische sluiting. Dat biedt veel voordelen ten opzichte van ‘ouderwetse’ sleutels. Een van de grootste voordelen is dat mensen er nog wel eens een handje van hebben om sleutels kwijt te raken en dan is het maar te hopen dat er nog een reservesleutel ergens ligt opgeslagen die gekopieerd kan worden. Met de smart lockers van Eurobox Continental heeft u dit probleem niet en kan de ingewikkelde sleuteladministratie bij het oud papier. Neem vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Kantoorkasten

Mooi in de ruimte

Eerlijk is eerlijk: kantoorkasten zijn meestal niet de mooiste sieraden. Daarvoor zijn ze ook niet bedoeld, ze moeten functioneel zijn en veel opbergruimte hebben. Zoekt u zulke kasten? Prima, wij leveren ze graag. Robuuste exemplaren, in de kleur en maat die u wilt. Het kan natuurlijk ook dat u een kast zoekt die én zeeën van ruimte biedt én ook nog mooi in de ruimte staat. Die kast kan bijvoorbeeld tegen de muur komen, of als afscheiding tussen werkplekken. Ook dan bent u bij ons lockerbedrijf aan het juiste adres. Onze kantoorkasten met roldeuren bijvoorbeeld, zorgen voor een chiquere uitstraling. Wij kunnen ook de bovenkant van uw kast een sierlijk uiterlijk geven, wat natuurlijk vooral mooi is bij lage kasten. Wij adviseren u graag.

Kantoorkasten

Mooi in de ruimte

Kantoorkasten zijn meestal niet de mooiste sieraden. Eerlijk is eerlijk. Daarvoor zijn ze ook niet bedoeld: ze moeten functioneel zijn en veel opbergruimte hebben. Zoekt u zulke kasten, prima. Wij leveren ze graag. Robuuste exemplaren. In de kleur en maat die u wilt.

Het kan natuurlijk ook dat u een kast zoekt die én zeeën van ruimte biedt én ook nog mooi in de ruimte staat. Gewoon tegen de muur, of als afscheiding tussen werkplekken. Ook dan bent u bij Eurobox aan het juiste adres. Onze kantoorkasten met roldeuren bijvoorbeeld, zorgen voor een chiquere uitstraling. Wij kunnen ook de bovenkant van uw kast een sierlijk uiterlijk geven. Vooral mooi bij lage kasten natuurlijk. Wij adviseren u graag.

Vraag ons om advies

Naast bovengenoemde lockersystemen bieden we nog vele andere oplossingen voor kantoren aan, zoals handige postvakken. Heeft u al een beeld van hoe u de lockers voor uw kantoor wilt laten ontwerpen? Of heeft u net wat advies nodig van de ervaren specialisten? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer +32-(0)3 353 71 81.

Advies nodig?

Heeft u al een beeld van hoe u de kantoorkasten wil laten ontwerpen? Of heeft u net wat advies nodig van de ervaren specialisten? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81.

Realisaties

Bekijk ook onze referenties