Interieurbouw

Scheidingswanden voor kantoren in industriële ruimtes

Scheidingswanden spelen een cruciale rol in de inrichting van uw industrieel kantoor. Eurobox Continental, gevestigd in Wijnegem, is uw expert op het gebied van veelzijdige en kwalitatieve scheidingsoplossingen. Onze kantoorwanden zijn niet alleen functioneel voor het creëren van aparte werkzones, maar ook essentieel voor privacy en geluidsreductie. Het plaatsen van systeemwanden biedt de mogelijkheid om dynamische en aanpasbare werkplekken te creëren, zoals een kantoor, en zorgen voor een duidelijke afbakening van verschillende werkgebieden.

Een ruim aanbod aan verschillende soorten scheidingswanden

Het ene bedrijf is het andere niet, en daarom plaatsen we in elk bedrijf andere systeemwanden, aangepast aan hun specifieke behoeften. Bij ons industriebouwbedrijf bieden we een breed assortiment aan scheidingswanden aan, elk met hun unieke voordelen:

  • Cleanrooms: Essentieel voor sectoren waar steriliteit vereist is, zoals in de farmaceutische industrie of laboratoria. Deze industriële binnenwanden zorgen voor een contaminatievrije omgeving.
  • Glazen wanden: Perfect voor het creëren van een open, luchtige sfeer, terwijl ze toch privacy en geluidsisolatie bieden. Deze afscheidingswanden zijn bij uitstek ideaal voor directiekantoren of vergaderruimtes.
  • Wanden uit gaasdraad: Deze scheidingswanden bieden een uitstekende ventilatie en zichtbaarheid, terwijl ze de veiligheid in industriële settings verhogen.
  • Hoge wanden: Deze systeemwanden zijn ideaal voor het scheiden van grote ruimtes zoals magazijnen of productiehallen, waar afzondering van verschillende werkprocessen noodzakelijk is.

Deze kantoorwanden zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en kunnen worden aangepast aan uw specifieke stijlvoorkeuren. Onze mobiele wanden bieden maximale flexibiliteit en kunnen eenvoudig verplaatst worden om uw ruimte te optimaliseren. We beschikken ook over exclusieve wanden voor directiekantoren of conferentieruimtes, ontworpen met een focus op professionaliteit en elegantie.

Vraag vandaag nog uw offerte aan voor uw kantoorwanden

Bent u klaar om de inrichting van uw kantoorruimtes te transformeren met onze afscheidingswanden? Onze experts staan klaar om u te adviseren en een oplossing te bieden die perfect aansluit bij uw wensen en eisen. Onze systeemwanden verhogen niet alleen de functionaliteit en esthetiek van uw kantoor, maar verbeteren ook de efficiëntie door het creëren van goed gedefinieerde en aangename werkzones. Of het nu gaat om een complete herinrichting of het toevoegen van enkele scheidingswanden, wij zorgen voor een op maat gemaakte oplossing die uw kantoor transformeert. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte voor uw industriële binnenwanden.

1. Cleanrooms & flush wanden

Typisch in de electronica sector, pharma of medische sector, hoogkwalitieve staalbouw en andere, bouwen we stofarme ruimtes met ons Eurobox systeemwanden.

2. Glazen wanden

Glas geeft uitstraling. Volledig beglaasde wanden zorgen voor een modern uitzicht met een prettige werksfeer.

3. Gaasdraad wanden

Machine-omkastingen, lichte en budgetvriendelijke afscheidingen voeren we uit met gaasdraadwanden.