Ons brede assortiment aan smartlockers

Voor smartlockers bent u bij ons op de juiste plaats. Eurobox Continental in Wijnegem specialiseert zich in het ontwerpen van slimme elektrische lockers voor verschillende soorten bedrijven. Onze klanten werken vaak in de industrie, in de institutionele sector of bij scholen. Hoewel lockerkasten praktisch gezien altijd voor opslagdoeleinden worden gebruikt, leert de ervaring dat de eisen die onze klanten aan hun smart lockers stellen behoorlijk uiteenlopen. Daarom zijn onze lockersystemen niet alleen van de allerbeste kwaliteit, maar zijn ze ook nog eens zeer vernuftig afgestemd op verschillende bedrijfstakken en sectoren.

Scholen & Onderwijs

Lees meer

Kantoren & Flexplekken

Lees meer

Industrie & Bedrijven

Lees meer

Ziekenhuizen & Zorg

Lees meer

Sport & Recreatie

Lees meer

Speciale Toepassingen

Lees meer

Smartlockers van ons bedrijf, een slimme keuze

Eurobox Continental houdt van simpel en doeltreffend. Daarom adviseren wij standaard elektronische sluitingen op onze smartlockers. Dat zijn dus lockersystemen die u met een pasje, zoals uw school- of bedrijfspasje, opent. De gebruiker heeft dan geen extra sleutel of pasje nodig voor de slimme locker. De beheerder kan via een computerprogramma zelf passen toekennen of onbruikbaar maken. Als ervaren leverancier van elektronische lockers installeren wij graag uw smart lockers en de software en leggen het systeem voor de elektrische lockerkasten aan u uit.

Smartlockers van ons bedrijf, een slimme keuze

Eurobox Continental houdt van simpel en doeltreffend. Daarom adviseren wij standaard elektronische sluitingen op onze smartlockers. Dat zijn dus kluisjes die u met een pasje opent. Dat kan uw school- of bedrijfspas zijn. De gebruiker heeft dan geen extra sleutel of pasje nodig. De beheerder kan via een computerprogramma zelf passen toekennen of onbruikbaar maken. Wij installeren graag uw smartlockers, de software en leggen het systeem voor de elektrische lockers aan u uit.

Daag ons uit

Als specialist in lockersystemen bieden wij veel standaardoplossingen op gebied van lockers en lockerkasten te koop aan voor bedrijven. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat uw gewenste lockersysteem er niet bij staat. Misschien wilt u een lockerkast integreren in een wand, zodat hij nauwelijks opvalt. Zoekt u kasten met smart lockers erin om waardevolle spullen op te bergen? Of wilt u verschillende soorten kasten in één wandopstelling? Het kan ook zijn dat u een hangend systeem mooi vindt. Bij ons lockerbedrijf kan het allemaal; wij houden van uitdagingen. Vertel ons uw wensen voor uw lockers op maat en wij zorgen voor een passende oplossing.

Daag ons uit

Als specialist in lockers bieden wij veel standaardoplossingen aan, zoals smartlockers. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat uw gewenste elektrische lockers er niet bij staan. Misschien wilt u een kast integreren in een wand, zodat hij nauwelijks opvalt. Zoekt u kasten met kluisjes erin om waardevolle spullen op te bergen? Of wilt u verschillende soorten kasten in één wandopstelling? Het kan ook zijn dat u een hangend systeem mooi vindt. Bij ons bedrijf kan het allemaal; wij houden van uitdagingen. Vertel ons uw wensen voor het plaatsen van elektrische lockers en wij zorgen voor de bijpassende oplossing.

Personaliseer uw smartlockers met een eigen touch

Standaard

De elektrische lockers kunnen wij eenvoudig aanpassen aan uw wensen. Zo kunt u zelf de kleur van uw smartlockers kiezen, zodat deze volledig passen bij de stijl van uw bedrijf of bibliotheek.

Met afwerking

Naast standaardkleuren bieden we ook lockers met directe print te koop aan. Deze lockerkasten met bedrukte deuren transformeren uw gang, lokaal en/of werkruimte tot een prachtig en kleurrijk kunstwerk.

Keuze uit verschillende lockersystemen

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende elektronische sluitingssystemen op de vele diverse lockerkasten. Het systeem dat het beste bij uw situatie past, kunt u bespreken met een van onze medewerkers. U heeft de keuze uit de volgende drie systemen voor uw elektrische lockers:

  • Stand-alonesysteem: een elektronische sluiting die geopend wordt met een pas en een passcanner.
  • Centraal pasbeheer: hiermee kan een beheerder smartlockers toekennen aan een bepaalde pas.
  • Web-basedsysteem: het vergrendelsysteem van de smartlockers gaat volledig digitaal.

Bel ons voor meer informatie

Onze smartlockers zijn geschikt voor veel verschillende soorten toepassingen, van kledingkluisjes voor sportscholen tot scholen en van de industrie tot op kantoor. Ook voor andere aspecten van uw interieurbouw rekent u op ons. Heeft u interesse in smart lockers op maat? Stuur dan een e-mail naar info@eurobox.be. Onze medewerkers plannen graag een nadere kennismaking met u in om de opties te bespreken en samen tot de juiste keuze voor uw situatie te komen. Bekijk online gerust onze eerder gerealiseerde projecten.

Bel ons voor meer informatie

Onze smartlockers zijn geschikt voor veel verschillende soorten toepassingen, van kledingkluisjes voor sportscholen tot scholen en van de industrie tot op kantoor. Ook voor modulaire wanden waar u elektrische lockers tegen kunt plaatsen, zit u goed bij ons. Voor meer informatie over deze systemen en onze smartlockers stuurt u een e-mail naar info@eurobox.be. Onze medewerkers plannen graag een nadere kennismaking met u in om de opties te bespreken en samen tot de juiste keuze voor uw situatie te komen. Bekijk online gerust onze eerder gerealiseerde projecten.