Doelgroepen & Producten

Ons brede assortiment aan smart lockers

Voor smartlockers bent u bij ons aan het juiste adres. De klanten van Eurobox Continental werken vaak in de industrie, in de institutionele sector of bij scholen. En hoewel elektrische lockers praktisch gezien altijd voor opslagdoeleinden worden gebruikt, leert de ervaring dat de eisen die onze klanten aan hun lockers stellen behoorlijk uiteen kunnen lopen. Daarom zijn onze smartlockers niet alleen van de allerbeste kwaliteit, maar zijn zij ook nog eens zeer vernuftig afgestemd op verschillende bedrijfstakken en sectoren.

Scholen & Onderwijs

Lees meer

Kantoren & Flexplekken

Lees meer

Industrie & Bedrijven

Lees meer

Ziekenhuizen & Zorg

Lees meer

Sport & Recreatie

Lees meer

Speciale Toepassingen

Lees meer
Sluitingen

Smart lockers van Eurobox Continental, een slimme keuze

Eurobox Continental houdt van simpel en doeltreffend. Daarom adviseren wij standaard elektronische sluitingen op onze smartlockers. Dit zijn dus kluisjes die u met een pasje opent. Dat kan uw school- of bedrijfspas zijn. De gebruiker heeft dan geen extra sleutel of pasje nodig. De beheerder kan via een computerprogramma zelf passen toekennen of onbruikbaar maken. Wij installeren graag uw smartlockers, de software en leggen het systeem voor de elektrische lockers aan u uit.

Sluitingen

De slimme lockers van Eurobox

Eurobox houdt van simpel en doeltreffend. Daarom adviseren wij standaard elektronische sluitingen op onze lockers. Kluisjes dus, die je met een pasje opent. Dat kan je school- of bedrijfspas zijn. De gebruiker heeft dan geen extra sleutel of pasje nodig. En de beheerder kan via een computerprogramma zelf passen toekennen of onbruikbaar maken. Wij installeren de software en leggen het systeem uit.

Custom made kasten

Daag ons uit!

Eurobox Continental biedt veel standaardoplossingen aan, zoals smartlockers. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat uw gewenste elektrische lockers er niet bij staan. Misschien wilt u een kast integreren in een wand, zodat hij nauwelijks opvalt. Zoekt u kasten met kluisjes erin om waardevolle spullen op te bergen? Of wilt u verschillende soorten kasten in één wandopstelling? Het kan ook zijn dat u een hangend systeem mooi vindt. Bij ons bedrijf kan het allemaal; wij houden van uitdagingen. Vertel ons uw wensen voor het plaatsen van elektrische lockers en wij zorgen voor de bijpassende oplossing.

Custom made kasten

Daag ons uit!

Eurobox Continental biedt veel standaard oplossingen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat uw ideale kast er niet bij staat. Misschien wilt u de kast integreren in een wand, zodat hij nauwelijks opvalt. Zoekt u kasten met kluisjes erin om waardevolle spullen op te bergen. Wilt u verschillende soorten kasten in één wandopstelling. Of vindt u een hangend systeem mooi. Bij Eurobox Contintental kan het allemaal. Wij houden van uitdagingen. Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor de bijpassende oplossing.

Afwerking

Personaliseer uw lockers met een eigen touch

Standaard

De smart lockers van Eurobox Continental kunnen aangepast worden naar uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de kleur van uw smart lockers kiezen zodat deze volledig passen bij de stijl van uw bedrijf.

Met afwerking

Naast standaard kleuren biedt Eurobox Continental ook smart lockers aan met directe print. Deze smart lockers met bedrukte deuren transformeren uw gang, lokaal en/of werkruimte tot een prachtig en kleurrijk kunstwerk.

Keuze uit verschillende systemen

Bij Eurobox Continental in Wijnegem heeft u de keuze uit verschillende elektronische sluitingssystemen op de vele verschillende lockerkasten. De optie voor het systeem dat het best bij uw situatie past, kunt u het best doorspreken met een van onze medewerkers. U heeft de keuze uit de volgende drie systemen voor uw elektrische lockers:

  • Stand-alonesysteem: een elektronische sluiting die geopend wordt met een pas en een passcanner.
  • Centraal pasbeheer: hiermee kan een beheerder smart lockers toekennen aan een bepaalde pas.
  • Web-basedsysteem: het vergrendelsysteem van de smart lockers gaat volledig digitaal.

Bel voor meer informatie

Onze smartlockers zijn geschikt voor veel verschillende soorten toepassingen, van kledingkluisjes voor sportscholen tot scholen en van de industrie tot op kantoor. Ook voor modulaire wanden waar u elektrische lockers tegen kunt plaatsen, zit u goed bij ons. Voor meer informatie over deze systemen en onze smartlockers belt u naar +32-(0)3 353 71 81. Onze medewerkers plannen graag een nadere kennismaking met u in om de opties te bespreken en samen tot de juiste keuze voor uw situatie te komen. Bekijk online gerust onze eerder gerealiseerde projecten.

Advies nodig?

Heeft u al een beeld van hoe u de schoolkluisjes wil laten ontwerpen? Of heeft u net wat advies nodig van de ervaren specialisten? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81.