Kledingkluisjes

Kledingkluisjes zijn ideaal voor bedrijven die met bedrijfskleding werken. In veel industrieën is het verplicht om speciale kleding te dragen ter bescherming of tegen besmettingsgevaar. Deze kleding moet aan het eind van de werkdag dan meestal wel op de zaak blijven liggen. En dan bieden de oplossingen van Eurobox Continental uitkomst. Hier zijn wij al decennialang gespecialiseerd in het vervaardigen van kledingkluisjes die wij van hoogwaardig staal maken. Zo zijn ze sterk en duurzaam, dat is precies wat industriële bedrijven nodig hebben.

Kledingkluisjes met extra opties zijn ook mogelijk

Voor velen is een kast een kast. Bij Eurobox Continental in Wijnegem denken we daar anders over. In de farmaceutische industrie bijvoorbeeld moet kleding vooral schoon blijven en geurneutraal zijn. Daarom kunt u bij ons kledingkluisjes bestellen die zijn voorzien van een luchtafzuigsysteem. Heeft u een industriebedrijf met veel personeel? Dan is een low-budget stalen lockerkast een goede optie. Voor sportscholen bieden we ook altijd passende oplossingen. Ook verschillende soorten sluitsystemen, een schuine bovenkant tegen vervuiling of ventilatiesleuven behoren tot de mogelijkheden.

  • Pasklare oplossing
  • Snelle service
  • Flexibele producten
  • Professioneel advies

Uw kledingskluis op maat gemaakt

De meeste kledingkluisjes die wij maken worden geleverd met standaard afmetingen. Het kan natuurlijk zo zijn dat u een locker nodig heeft met een apart formaat. Of wilt u een kledingkluis in de muur bouwen om ruimte te besparen? Misschien vereist de kleding die uw werknemers dragen een apart formaat kluis. Ook in dat geval kunt u gewoon contact opnemen met Eurobox Continental. Wij kunnen dan zorgen voor een geschikte oplossing voor uw situatie. Hiervoor kunt u ons bereiken op telefoonnummer +32-(0)3 353 71 81. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen desgewenst een afspraak inplannen om de mogelijkheden verder toe te lichten.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons