Kledingkluisjes

Kledingkluisjes zijn ideaal voor bedrijven die met bedrijfskleding werken. In veel industrieën is het verplicht om speciale kleding te dragen ter bescherming of tegen besmettingsgevaar. Deze kleding moet aan het einde van de werkdag dan meestal wel opgeborgen worden. Daarvoor bieden we bij Eurobox Continental in Wijnegem de perfecte oplossingen. Wij zijn al decennialang gespecialiseerd in het vervaardigen van kledingkluisjes die wij van hoogwaardig staal maken. Zo zijn ze sterk en duurzaam, wat precies is wat industriële bedrijven nodig hebben.

Kledingkluisjes met extra opties zijn ook mogelijk

Voor velen is een kast een kast, maar bij onze speciaalzaak voor lockers denken we daar anders over. In de farmaceutische industrie bijvoorbeeld moet kleding vooral schoon blijven en geurneutraal zijn. Daarom kunt u bij ons kledingkluisjes bestellen die zijn voorzien van een luchtafzuigsysteem. Heeft u een industriebedrijf met veel personeel? Dan is een low-budget stalen lockerkast een goede optie. Voor sportscholen bieden we ook altijd passende oplossingen. Ook verschillende soorten sluitsystemen of ventilatiesleuven behoren tot de mogelijkheden. Onze winkel heeft het allemaal!

  • Pasklare oplossing
  • Snelle service
  • Flexibele producten
  • Professioneel advies

Laat uw kledingkluis op maat maken

De meeste kledingkluisjes worden geleverd in de klassieke afmetingen. Heeft u een locker nodig met een apart formaat? Of wilt u een kledingkluis in de muur bouwen om ruimte te besparen? Misschien vereist de kleding die uw werknemers dragen een apart formaat van onze kledinglockers? Wij zorgen voor een geschikte oplossing die past bij uw situatie. Hiervoor kunt u ons bereiken op het telefoonnummer +32-(0)3 353 71 81. Onze medewerkers staan u graag te woord en plannen een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons