Cleanroom

Een cleanroom is een heel zuivere werkomgeving die ontworpen is om contaminatie tijdens de productie of bij onderzoek te beperken of, indien mogelijk, uit te sluiten. Bij Eurobox Continental in Wijnegem staan we klaar om een cleanroom samen te stellen die u gebruikt in verschillende sectoren.

Kies voor een cleanroom met flushwanden

Een cleanroom of stofarme ruimte helpt vaak in het productieproces van onze klanten. Speciaal voor bijvoorbeeld de elektronicasector, farmaceutische of medische sector en hoogkwalitatieve staalbouw bouwen we stofarme ruimtes met onze systeemwanden. Waar nodig gebruiken we hiervoor isolatiepanelen of onze flushwanden die we hiervoor speciaal ontwikkelden. Deze wanden hebben een vlakke, egale structuur, waardoor ze ideaal zijn voor uw cleanroom. Dat zorgt namelijk voor een minimale stofophoping. U vindt bij ons natuurlijk veel meer dan alleen industriële voorzetwanden voor verschillende sectoren. Enkele andere producten die wij aanbieden, zijn:

Deze kluisjes zijn ideaal om uw kleren veilig op te bergen en geen vuiligheid mee te nemen in de stofarme ruimte. In onze speciaalzaak voor wanden en kluisjes bespreken we welke opties het beste bij uw situatie passen.

Vraag meteen uw offerte aan

Denkt u dat een cleanroom met vlakke wanden goed van pas komt in uw organisatie? Neem dan snel contact op met onze deskundige medewerkers en vraag meteen een offerte aan. Heeft u nog specifieke vragen of opmerkingen? Bel ons dan op het nummer +32-(0)3 353 71 81 of stuur een e-mail naar info@eurobox.be. Wij staan u graag te woord en vertellen u alles wat u moet weten over onze speciale cleanroom met handige afneembare wanden. Bekijk gerust ook eens onze eerder gerealiseerde projecten om inspiratie op te doen.

Advies nodig?

Heeft u al een beeld van hoe u een cleanroom wil laten ontwerpen? Of heeft u net wat advies nodig van de ervaren specialisten? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81.

Contacteer ons