Cleanroom

Een cleanroom is een uiterst zuivere werkomgeving, speciaal ontworpen om contaminatie tijdens productieprocessen of onderzoeksactiviteiten tot een minimum te beperken of, indien haalbaar, volledig te elimineren. Bij Eurobox Continental in Wijnegem hebben we een ruim aanbod aan wanden geschikt om een cleanroom samen te stellen voor verschillende sectoren.

Kies voor een cleanroom met flushwanden

Een cleanroom of stofarme ruimte helpt vaak in het productieproces van onze klanten. Speciaal voor bijvoorbeeld de elektronicasector, farmaceutische of medische sector en hoogkwalitatieve staalbouw bouwen we stofarme ruimtes met onze systeemwanden. Waar nodig gebruiken we hiervoor isolatiepanelen of onze flushwanden die we hiervoor speciaal ontwikkelden. Deze wanden hebben een vlakke, egale structuur, waardoor ze ideaal zijn voor uw cleanroom. Dat zorgt namelijk voor een minimale stofophoping. Naast wanden voor cleanrooms, bieden we nog verschillende andere soorten producten aan voor de inrichting van kantoren en industriële ruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

In onze speciaalzaak voor wanden bespreken we welke opties het beste bij uw situatie passen.

Vraag meteen uw offerte aan

Denkt u dat een cleanroom met vlakke wanden goed van pas komt in uw organisatie? Neem dan snel contact op met onze deskundige medewerkers en vraag meteen een offerte aan. Heeft u nog specifieke vragen of opmerkingen? Bel ons dan op het nummer +32-(0)3 353 71 81 of stuur een e-mail naar info@eurobox.be. Wij staan u graag te woord en vertellen u alles wat u moet weten over onze speciale cleanroom met handige afneembare wanden. Bekijk gerust ook eens onze eerder gerealiseerde projecten om een beter idee te krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen.

Advies nodig?

Heeft u al een beeld van hoe u een cleanroom wil laten ontwerpen? Of heeft u net wat advies nodig van de ervaren specialisten? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81.

Contacteer ons