Prefabkantoorunit

Een prefabkantoorunit of prefabkantoor is een ideale tijdelijke oplossing als uw bedrijf door bijvoorbeeld verbouwingen of plaatsgebrek nood heeft aan een tijdelijke kantoorruimte. De kans is groot dat uw werknemers tijdens verbouwingen niet op hun vertrouwde plek kunnen blijven werken. U wilt natuurlijk geen kostbare tijd verliezen en wilt ervoor zorgen dat uw personeel aan het werk kan blijven. Kies dan voor een prefabkantoor van Eurobox Continental uit Wijnegem.

Kies voor een prefabkantoorunit

Een prefabkantoorunit is dé ideale oplossing voor bedrijven die tijdelijk zonder werkplaats zitten. U doet er dan goed aan om te kiezen voor een prefabkantoorunit van ons gespecialiseerd bedrijf. Een prefabkantoor is niet alleen veelzijdig en kwalitatief, het oogt ook erg mooi. Uw medewerkers voelen zich in onze prefabkantoorunit meteen thuis. Deze is dus ook perfect bruikbaar als permanente huisvesting. Naast geprefabriceerde kantoren kunt u bij ons ook terecht voor onder andere:

  • Pasklare oplossing
  • Snelle service
  • Flexibele producten
  • Professioneel advies

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in een prefabkantoorunit van Eurobox Continental of wilt u onze andere mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan gerust contact op met een van onze professionals en vraag naar de uiteenlopende mogelijkheden voor een prefabkantoor. Dit doet u door te bellen naar +32-(0)3 353 71 81 of door het contactformulier in te vullen. Neem ook gerust eens een kijkje tussen onze reeds gerealiseerde projecten om inspiratie op te doen. Krijgt u graag een idee over de kostprijs van een prefabkantoorunit? Vraag dan meteen online een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons