Prefab kantoorunit

Een prefab kantoorunit is een ideale oplossing als uw bedrijf door verbouwingen of plaatsgebrek nood heeft aan een tijdelijk kantoor. Bij Eurobox Continental uit Wijnegem zoeken we altijd met u naar een unit die past bij uw situatie. Wilt u geen kostbare tijd verliezen door het werk stil te leggen? Dankzij onze tijdelijke kantoren is dit niet meer nodig.

Kies voor een prefab kantoorunit

Bent u volop bezig aan verbouwingen in uw kantoor? Of zoekt u een extra ruimte voor uw werf? Wat u ook zoekt, met onze kantoorunit zit u altijd goed. Wanneer u kiest voor een prefab kantoorunit van ons bedrijf gespecialiseerd in industriebouw, kunt u eenvoudig de units aan elkaar hangen en uitbreiden zoveel u maar wilt. Een prefab kantoor is niet alleen veelzijdig en ruim, het oogt ook erg mooi. Uw medewerkers voelen zich in onze prefab kantoorunit meteen thuis. Met de hulp van onze herbruikbare wanden kunt u overigens ook andere soorten ruimtes inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een kleedkamerunit. Al onze tijdelijke kantoren zijn goed geïsoleerd en hebben voldoende ramen, zodat u steeds geniet van natuurlijk licht. Wij komen deze bovendien voor u plaatsen!

  • Oplossingen op maat
  • Twaalf jaar garantie
  • Lockers voor alle sectoren

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in een prefab kantoorunit van Eurobox Continental? Bespreek dan zeker alle mogelijkheden met onze professionals. We zijn bereikbaar op het nummer +32-(0)3 353 71 81 of op het e-mailadres info@eurobox.be. Neem ook gerust eens een kijkje tussen onze reeds gerealiseerde projecten om inspiratie op te doen. Wilt u weten hoeveel een prefab kantoorunit kost? Vraag dan meteen online een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons