Mobiele wanden

Bent u op zoek naar mobiele wanden zodat u uw kantoor in verschillende verplaatsbare delen kunt indelen? Dan moet u bij Eurobox Continental in Wijnegem zijn. Wij bieden u modulaire wanden aan, zodat u grote ruimtes op kantoor praktisch indeelt. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden voor de verplaatsbare wanden of ons op maat gemaakt modulair wandsysteem voor op uw kantoor!

Handige en kwaliteitsvolle mobiele wanden

Onze modulaire wanden zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, het zijn ook nog eens enorm praktische scheidingswanden vanwege hun mobiele eigenschappen. Dat type wanden plaatsen we dan ook met regelmaat op een nauwkeurige manier om een grote ruimte om te toveren tot twee of meer kleinere ruimtes. Deze verplaatsbare wanden zijn akoestisch zeer performant en zien er ook gewoon mooi uit.

Een modulair wandsysteem voor iedere werk- sport- of studeerplek

Onze modulaire en mobiele wanden zijn uiterst geschikt voor vergaderruimtes, conferentiezalen, refters of opleidingsruimtes. Ook zorgen onze verplaatsbare wanden voor een grote uitstraling op kantoor. Onze modulaire wanden zijn demonteerbaar en herbruikbaar en daarom voor vele functies te gebruiken. U kiest natuurlijk helemaal zelf voor de kleur en afwerkingsmogelijkheden van uw verplaatsbare wanden, zodat het past bij uw bestaande ruimte en stijl van het kantoor. U rekent telkens weer op ons vakmanschap voor mobiele wanden. Zo maakt u een modulair kantoor volgens uw wensen.

Kies voor gemak en eenvoud met een modulair wandsysteem

Naast modulaire en verplaatsbare wanden, kunt u bij ons terecht voor een modulair en mobiel wandsysteem uitgerust met industriële lockers. Een modulair wandsysteem is een vernuftig mobiel systeem met eindeloze mogelijkheden. Dat mobiel wandsysteem wordt bijvoorbeeld probleemloos tegen een muur geschroefd. Hierdoor kunt u het modulair wandsysteem voor heel wat doeleinden gebruiken zowel als boekenkast of als tv-meubel gebruiken. Wilt u naast verplaatsbare wanden uw kantoor helemaal afmaken door elektronische lockers met stevige sloten te plaatsen? Of wilt u een kleedkamer creëren met stevige lockers? Vraag dan zeker raad aan onze vakkundige medewerkers.

Realisaties

Bekijk ook onze referenties

Contacteer ons en vraag naar de mogelijkheden

Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle modulaire en mobiele wanden voor uw kantoorinterieur? Bij ons bedrijf voor wanden en lockers helpen we u graag verder. Wilt u verder nog weten welke creatieve en mobiele mogelijkheden er bestaan dankzij onze verplaatsbare wanden? Neem dan gerust contact op met de professionals van Eurobox Continental door ons online contactformulier in te vullen. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder en vertellen u alles over ons modulair en mobiel wandsysteem.

Advies nodig?

Heeft u al een beeld van hoe u de mobiele wanden wil laten ontwerpen? Of heeft u net wat advies nodig van de ervaren specialisten? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81.

Contacteer ons