Bent u op zoek naar modulaire wanden zodat u uw kantoor in verschillende verplaatsbare delen kunt indelen? Dan moet u bij Eurobox Continental in Wijnegem zijn. Wij bieden u modulaire wanden, verplaatsbare wanden en een modulair wandsysteem aan zodat u grote ruimtes op kantoor praktisch indeelt. Vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Handige en kwaliteitsvolle modulaire wanden

Onze modulaire wanden zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, ze zijn ook nog eens enorm praktisch vanwege hun mobiele eigenschappen. Dit type wanden plaatsen we dan ook met regelmaat om op een kwalitatieve manier een grote ruimte om te toveren tot twee kleinere ruimtes. Deze verplaatsbare wanden zijn akoestisch zeer performant en zien er ook gewoon mooi uit.

Een modulair wandsysteem voor iedere werk- sport- of studeerplek

Onze modulaire en mobiele wanden zijn uiterst geschikt voor vergaderruimtes, conferentiezalen, refters of opleidingsruimtes. Ook zijn onze verplaatsbare wanden een ideale aanvulling met een grote uitstraling voor op kantoor. Onze modulaire wanden zijn demonteerbaar en herbruikbaar en daarom voor vele functies te gebruiken. U kiest natuurlijk helemaal zelf voor de kleur en afwerkingsmogelijkheden van uw mobiel wandsysteem, zodat het past bij uw bestaande ruimte en stijl. U rekent telkens weer op ons vakmanschap voor mobiele wanden!

Kies voor gemak en eenvoud met een modulair wandsysteem

Naast modulaire en verplaatsbare wanden, kunt u ook bij ons terecht voor een modulair en mobiel wandsysteem. Een modulair wandsysteem is een vernuftig mobiel systeem met eindeloze mogelijkheden. Dit mobiel wandsysteem wordt bijvoorbeeld probleemloos tegen een muur geschroefd. Hierdoor kunt u hier heel veelzijdig mee omgaan en het modulair wandsysteem zowel als boekenkast of tv-meubel gebruiken. Wilt u naast het plaatsen van verplaatsbare wanden uw kantoor helemaal af maken met elektronische lockers met stevige sloten of een kleedkamer creëren met stevige lockers? Vraag dan zeker raad aan onze vakkundige medewerkers.

Contacteer ons en vraag naar de mogelijkheden

Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle modulaire en mobiele wanden voor uw kantoorinterieur? Wij helpen u graag verder. Wilt u verder nog weten welke creatieve en mobiele mogelijkheden u heeft met onze verplaatsbare wanden? Neem dan gerust telefonisch contact op met de professionals van Eurobox Continental door te bellen naar +32-(0)3 353 71 81, een e-mail te sturen naar info@eurobox.be of ons online contactformulier in te vullen. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder en vertellen u alles over ons modulair en mobiel wandsysteem.

Realisaties

Bekijk ook onze referenties

Advies nodig?

Heeft u al een beeld van hoe u de mobiele wanden wil laten ontwerpen? Of heeft u net wat advies nodig van de ervaren specialisten? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81.

Advies nodig?

Heeft u al een beeld van hoe u de mobiele wanden wil laten ontwerpen? Of heeft u net wat advies nodig van de ervaren specialisten? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81.

Contacteer ons