Industriële locker

Als u op zoek bent naar industriële lockers, dan kunt u bij Eurobox Continental in Wijnegem terecht voor een lockerkast op maat. Wij produceren lockers van stevig materiaal en voorzien ze van solide scharnieren en degelijke sloten. Onze industriële lockers worden geleverd in standaardafmetingen, maar zijn ook aan uw wensen aan te passen. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde kleur, design of maat? Verkiest u een slot met een sleutel, cijfercode of muntinworp? Wij helpen u graag verder. Vraag direct naar de mogelijkheden voor een industriële lockerkast!

Industriële lockers: een pasklare oplossing

Als specialisten in allerlei types kluisjes, rekent u bij ons steeds op een nauwkeurige service en passend advies voor uw situatie. Eurobox Continental is namelijk al meer dan 25 jaar een grote speler in de wereld van:

Net als deze andere producten zijn onze industriële lockers van Europees fabricaat en passen we ze op uw maat aan. Hierdoor bieden we als expert in opbergsystemen flexibele producten en snelle service aan. We hebben dan ook altijd een pasklare oplossing, bijvoorbeeld wanneer u een kledinglocker nodig heeft voor in uw bedrijf. Wat uw wens voor een industriële lockerkast ook is, wij bieden altijd lockers van de beste kwaliteit en op maat aan. Daarnaast krijgt u op het plaatwerk van de deuren maar liefst twaalf jaar garantie.

  • Pasklare oplossing
  • Snelle service
  • Flexibele producten
  • Professioneel advies

Vraag naar de mogelijkheden van onze industriële producten

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een industriële lockerkast? Neem contact op met ons bedrijf door te bellen naar +32-(0)3 353 71 81 of stuur een e-mail naar info@eurobox.be. Wij voorzien u graag van advies op maat bij het kopen van een industriële lockerkast of onze andere lockers. Onze vriendelijke medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons