Industriële lockers

Als u op zoek bent naar industriële lockers, dan kunt u bij Eurobox Continental in Wijnegem terecht voor een lockerkast van hoge kwaliteit. Wij produceren lockers van stevig materiaal en voorzien ze van solide scharnieren en degelijke sloten. Onze industriële lockers worden geleverd in standaardafmetingen, maar zijn ook aan uw wensen aan te passen. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde kleur, design of maat? Verkiest u een slot met een sleutel, cijfercode of muntinworp? Wij helpen u graag verder. Vraag direct naar de mogelijkheden voor een industriële lockerkast!

Industriële lockers: een pasklare oplossing

Als specialisten in allerlei types kluisjes, rekent u bij ons steeds op een nauwkeurige service en passend advies voor uw situatie. Eurobox Continental is namelijk al meer dan 25 jaar een grote speler in de wereld van smart lockers. Onze industriële lockers zijn van Europees fabricaat en kunnen op maat aangepast worden. Als expert in opbergsystemen bieden we steeds flexibele producten en snelle service aan. We hebben altijd een pasklare oplossing, bijvoorbeeld wanneer u een kledinglocker nodig heeft voor in uw bedrijf. Wat uw wens voor uw industriële lockerkast ook is, wij bieden altijd lockers van de beste kwaliteit en op maat aan. Daarnaast krijgt u op het plaatwerk van de deuren maar liefst twaalf jaar garantie.

  • Oplossingen op maat
  • Twaalf jaar garantie
  • Lockers voor alle sectoren

Vraag naar de mogelijkheden van onze industriële producten

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een industriële lockerkast? Wij voorzien u graag van advies bij het kopen van een industriële lockerkast of onze andere lockers. Onze vriendelijke medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen! Neem contact op met ons bedrijf en vertel ons al uw wensen.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons