Eenvoudige loodskantoren

Bij Eurobox Continental in Wijnegem helpen we u met veel plezier om eenvoudige loodskantoren in de vorm van modulaire kantoren te bouwen. We gebruiken hiervoor kleinere units op maat. Deze zijn opgebouwd uit een reeks van flexibele wanden. Bij ons rekent u steeds op een nauwkeurige plaatsing en uitgebreid onderhoud, wanneer u voor onze modulaire kantoren kiest.

Onze eenvoudige loodskantoren bieden de oplossing die u zoekt

Als speciaalzaak in kantoorwanden bieden we een breed assortiment aan oplossingen voor uw eenvoudige loodskantoren en burelen. Vaak wensen onze klanten een simpele maar degelijke unit, met veel glas om communicatief goed te werken. De ruimtes zijn akoestisch- en warmte-isolerend voor degelijk comfort dankzij onze stevige systeemwanden. We bouwen de kantoren op met onze modulaire wanden en werken ze van a tot z voor u af. Om de industriële kantoren af te maken, bieden we vloerbekleding, elektrisch toebehoren, valse plafonds en warmte/koude inverter airco’s aan. Het doel van onze modulaire kantoren kan zeer uiteenlopend zijn; vaak worden ze gebruikt voor de monitoring van productielijnen, als pauzeruimte, vergaderzaal, managerskantoor, kleedkamerunit of teamroom.

Realisaties

Bekijk ook onze referenties

Vraag een offerte aan voor uw kantoorunit

Heeft u interesse om een van onze modulaire kantoren te laten plaatsen in uw bedrijf? Of wilt u graag weten welke producten voor interieurbouw wij nog allemaal verkopen, naast eenvoudige loodskantoren? Neem snel contact met ons op en wij geven u antwoord op al uw vragen. Wij zijn steeds bereikbaar voor informatie en stellen met plezier een offerte voor u op. Bel ons hiervoor vandaag nog op het telefoonnummer +32-(0)3 353 71 81.

Advies nodig?

Heeft u al een beeld van hoe u de eenvoudige loodskantoren wil laten ontwerpen? Of heeft u net wat advies nodig van de ervaren specialisten? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81.

Contacteer ons