Sloten lockers

Eurobox Continental uit Wijnegem levert niet alleen lockers van hoge kwaliteit, maar ook zeer stevige sloten voor uw lockers. Het is immers belangrijk dat u uw gerief veilig achter slot en grendel kunt achterlaten. Onze lockers zijn gemaakt van stevig metaal en zijn voorzien van de degelijkste scharnieren en sloten. De lockers die Eurobox Continental levert zullen niet snel stuk gaan, maar mocht er toch iets gebeuren, dan kunt u altijd beroep doen op de 12 jaar garantie die wij bieden op het plaatwerk van de deuren.

Verschillende soorten sloten voor lockers

Met ruim 25 jaar ervaring in het leveren van diverse soorten lockers en garderobekasten is Eurobox Continental een ware specialist op dit gebied te noemen. Er zijn verschillende lockers mogelijk zoals laptopkasten, kledinglockers of schoolkluisjes. Wij zijn bekend met het leveren van maatwerk en maken lockers die conform zijn aan de wensen van onze klanten. Of u nu lockers in verschillende kleuren of formaten wilt, bij Eurobox Continental is dat geen probleem. Zelfs voor de sloten van uw lockers bieden wij verschillende opties aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een slot met cijfercode of muntinworp in plaats van een sleutel. Wij luisteren graag naar uw wensen en zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw gerief in een locker kunt achterlaten. Eurobox Continental kan zich zo flexibel opstellen tegenover uw wensen, doordat al onze producten van Europees fabricaat zijn. Het leveren van een snelle service is daardoor ook geen probleem.

  • Pasklare oplossing
  • Snelle service
  • Flexibele producten
  • Professioneel advies

Wij helpen bij uw beslissing

U wilt lockers kopen, maar u heeft nog geen idee welk soort slot het beste bij het doeleinde van de locker past? Wij helpen u graag verder bij het maken van uw beslissing. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer +32-(0)3 353 71 81.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons