Sloten lockers

Eurobox Continental uit Wijnegem levert zeer stevige sloten voor uw lockers van de hoogste kwaliteit. Het is immers belangrijk dat u uw gerief veilig achter slot en grendel kunt achterlaten. Onze lockers zijn gemaakt van het sterkste materiaal en zijn voorzien van degelijke scharnieren en sloten. De lockers die wij leveren zullen dus niet snel stuk gaan. Mocht er toch iets gebeuren, dan kunt u altijd een beroep doen op de twaalf jaar garantie die wij bieden op het plaatwerk van de deuren.

Verschillende soorten sloten voor lockers

Met ruim 25 jaar ervaring in het leveren van diverse soorten lockers en sloten zijn wij een ware specialist op dat gebied te noemen. Er zijn verschillende smart lockers mogelijk, waaronder:

Wij leveren altijd maatwerk en maken lockers die conform zijn aan de wensen van onze klanten. Zelfs voor de sloten van uw lockers bieden wij verschillende opties aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een slot met cijfercode of muntinworp in plaats van een sleutel. Wij luisteren graag naar uw wensen en zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw gerief in de lockers kunt achterlaten. Eurobox Continental kan zich flexibel opstellen tegenover uw wensen, doordat al onze producten van Europees fabricaat zijn. Het leveren van een snelle service is daardoor ook geen probleem.

  • Oplossingen op maat
  • Twaalf jaar garantie
  • Lockers voor alle sectoren

Vraag onze hulp om een goede beslissing te nemen

U wilt lockers kopen, maar u heeft nog geen idee welk soort sloten het beste bij uw situatie past? Wij helpen u graag verder bij het maken van uw beslissing in onze winkel voor lockers. U neemt contact met ons op via het telefoonnummer +32-(0)3 353 71 81 of door een e-mail te sturen naar info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons