School locker installeren

Wanneer u graag een nieuwe school locker laat installeren voor uw school, schakelt u best een specialist zoals Eurobox in. Het is belangrijk dat scholen voorzien zijn van degelijke en praktische lockers, waarin scholieren boeken en andere schoolspullen veilig in kunnen bewaren. Onze school lockers zijn gemaakt van sterk metaal en bevatten stevige scharnieren en sloten. De lockers kunnen dus ettelijke schooljaren meegaan.

School locker door ons laten installeren

Wij leveren ruim 25 jaar verschillende soorten metalen lockers en garderobekasten op diverse locaties. Met het maatwerk dat Eurobox biedt, kunnen wij iedere klant de gewenste locker leveren. Wilt u lockers in verschillende kleuren of met een speciaal design in uw school? Wij horen het graag en ontwerpen dit samen met u. Indien gewenst, installeren wij uw nieuwe school locker meteen op de goede plaats. Door de producten in Europa te laten maken, kunnen wij een snelle service en flexibele productie garanderen.

Eurobox heeft bovendien een specifieke schooltoepassing ontwikkeld.  U kunt namelijk kiezen voor een elektronische sluiting die werkt met een kaartlezer en badge.  Dat maakt het beheer van uw lockers een pak eenvoudiger!

Deze kunt u dan ook nog eens huren zodat uw investering echt zeer beperkt blijft

  • Pasklare oplossing
  • Snelle service
  • Flexibele producten
  • Professioneel advies

Hulp bij uw zoektocht

Wanneer u graag wat hulp krijgt in de zoektocht naar de passende locker, of graag meer informatie ontvangt over hoe Eurobox een nieuwe school locker op locatie komt installeren, vernemen we dit graag. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 03/353 71 81.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons