Lockerkast

Een lockerkast voor kleding is ideaal voor bedrijven die met bedrijfskleding werken. In veel industrieën is het verplicht om speciale kleding te dragen ter bescherming of tegen besmettingsgevaar. Deze kleding moet aan het eind van de werkdag dan meestal wel op de zaak blijven liggen. En dan bieden de lockers die bij Eurobox Continental in Waregem te koop zijn, uitkomst. Wij zijn al decennialang gespecialiseerd in het vervaardigen van lockerkasten die wij van hoogwaardig staal maken. Zo zijn ze sterk en duurzaam, dat is precies wat industriële bedrijven nodig hebben. Wij bieden dus uitstekende lockers te koop aan.

Een lockerkast met extra opties is ook mogelijk

Een kast is een kast zou u zeggen. Bij Eurobox Continental denken we daar anders over. In de farmaceutische industrie bijvoorbeeld waar men in een cleanroom moet werken, moet kleding vooral schoon blijven en geurneutraal zijn. Daarom kunt u bij ons kledingkluisjes bestellen die zijn voorzien van een luchtafzuigsysteem. Heeft u een industriebedrijf met veel personeel dan is een low-budget stalen lockerkast een goede optie. Voor sportscholen bieden we ook altijd passende oplossingen. Ook verschillende soorten sluitsystemen, een schuine bovenkant tegen vervuiling of ventilatiesleuven behoren tot de mogelijkheden.

  • Pasklare oplossing
  • Snelle service
  • Flexibele producten
  • Professioneel advies

Lockerkast voor kleding op maat gemaakt

De meeste lockers die wij te koop aanbieden, worden geleverd met standaard afmetingen. Het kan natuurlijk zo zijn dat u een lockerkast nodig heeft met een apart formaat, of een lockerkast in de muur wilt bouwen om ruimte te besparen. Of misschien vereist de kleding die uw werknemers dragen een apart formaat lockerkast. De lockers die wij te koop aanbieden zijn dan ook geschikt voor iedereen! U kunt gewoon contact opnemen met Eurobox Continental uit Waregem als u nood heeft aan een lockerkast. Wij zorgen dan voor een geschikte oplossing voor uw situatie. Hiervoor kunt u ons bereiken op het nummer +32-(0)3 353 71 81. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen desgewenst een afspraak inplannen om de mogelijkheden verder toe te lichten.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons