Lockers

Lockers zijn ideaal om te kopen voor werknemers die in bedrijfskleding werken. In veel industrieën is het verplicht om speciale kleding te dragen ter bescherming van bijvoorbeeld besmettingsgevaar. Deze kleding moet aan het eind van de werkdag dan meestal wel op het werk blijven liggen en daar is een hoogwaardige lockerkast de ideale opbergmogelijkheid voor. Bent u benieuwd naar de verschillende lockerkasten die wij te koop hebben staan? Lees snel verder en ontdek ons aanbod en de werkwijze van Eurobox Continental in Wijnegem.

Intelligente lockers kunt u bij ons kopen

Onze lockerkasten met intelligente lockersystemen, die wij te koop hebben staan, zijn ideaal voor zowel bedrijven als scholen. Onze smartlockers zijn van topkwaliteit en implementeerbaar in iedere branche. Deze lockersystemen zijn simpel en doeltreffend dankzij de pasjes waarmee u ze kunt openen. Zeg dus maar vaarwel tegen sleutels die regelmatig kwijtraken. Deze lockersystemen zorgen ervoor dat uw team hun lockers met een bedrijfspas kunnen openen. Ook kan de beheerder via een computerprogramma zelf aanpassen wie welk kluisje kan openen. Zo zit er nooit iemand in de verkeerde locker. Als specialisten in opberginstallaties komen we met veel plezier langs om uw lockersystemen te plaatsen en de software te programmeren naar uw wensen. Wij bieden deze uitstekende industriële lockers en toebehoren te koop aan tegen een scherpe prijs.

  • Pasklare oplossing
  • Snelle service
  • Flexibele producten
  • Professioneel advies

Een lockerkast voor bijvoorbeeld het veilig ophangen van kleding

Bij Eurobox Continental is een kast niet zomaar een kast. Elke sector en elk doeleinde heeft een ander type van lockers nodig en juist daarom kunt u bij ons verschillende modellen kopen. In de farmaceutische industrie bijvoorbeeld, waar men in een cleanroom moet werken, dient kleding vooral schoon en geurneutraal te blijven. Daarom kunt u bij ons voor ieder personeelslid een lockerkast bestellen die is voorzien van een luchtafzuigsysteem, waardoor kleding netjes blijft. Voor een industriebedrijf met een groot team is een goedkopere stalen lockerkast een goede optie. Sportscholen kunnen ook altijd lockerkasten gebruiken en daarvoor hebben we dan ook verschillende mogelijkheden te koop staan. Zo hebben we allerlei sluitsystemen, een schuine bovenkant tegen vervuiling of ventilatiesleuven.

Uw lockerkast voor kleding maken we geheel op maat

De meeste lockers die u bij ons kunt kopen, worden geleverd in standaardafmetingen. Het kan natuurlijk zo zijn dat u een lockerkast nodig heeft met een speciaal formaat, of lockers wilt kopen die in de muur gebouwd kunnen worden. Vereist de kleding die uw werknemers dragen bijvoorbeeld een apart formaat lockerkast? Wij bieden eindeloos veel mogelijkheden aan en onze professionals zorgen ervoor dat uw lockers helemaal bij de rest van uw interieur passen, bijvoorbeeld door het plaatsen van scheidingswanden. De lockers met intelligente lockersystemen die wij te koop aanbieden, zijn dan ook geschikt voor ieder bedrijf in welke branche dan ook.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Neem contact op met onze professionals wanneer u kwaliteitsvolle lockers wilt kopen. Wij bieden u altijd een geschikte oplossing te koop aan, zodat u steeds weer de juiste lockerkasten kiest. Bel naar +32-(0)3 353 71 81 of vraag direct een offerte aan. Onze medewerkers staan u graag te woord. U ontdekt al snel dat wij een dynamisch en innovatief bedrijf zijn, met professionals die sluitende oplossingen bieden voor onze intelligente lockersystemen. Wij plannen een afspraak met u in om de mogelijkheden van de lockerkasten die bij ons te koop staan, verder toe te lichten.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons