Kluisjes school

De kluisjes van Eurobox Continental uit Wijnegem zijn gemaakt voor het turbulente leven op school. Scholieren hebben nogal wat spullen die ze dagelijks mee moeten slepen en dan zijn goede kluisjes onontbeerlijk. Het is dus een goed idee om op schoollockers te installeren. En waar dat vroeger nog met een kluissleutel ging, hebben de schoolkluisjes die u bij Eurobox Continental kunt kopen een handig elektronisch sluitingssysteem. Hiermee openen scholieren hun kluisjes met hun schoolpas. Voor de school betekent dit een veel beter overzicht, en er kan bovendien veel sneller worden gehandeld wanneer iemand zijn of haar pas kwijt is. Een nieuw pasje maken kan nog wel op school gedaan worden, een nieuwe kluissleutel laten maken meestal niet. Laat dus zeker uw lockers op school door ons installeren.

Onze kluisjes kunnen ook worden gebruikt om de school aan te kleden

Aangezien een school nogal wat kluisjes nodig heeft, en ze daardoor vaak hele muren in beslag nemen, kunt u er ook voor kiezen om schoolkluisjes met een thema of een print erop aan te kopen. Zo kleedt u de school leuk aan en zien de gangen er voor iedereen een stuk gezelliger uit. Als school doet u er dus goed aan om door ons uw lockers te laten installeren. Of heeft u al wel eens nagedacht over laptopkasten voor de laptops van docenten? Naast schoolkluisjes kunt u bij ons ook lockers voor een sportschool kopen.

Neem contact op voor al uw vragen

Wilt u meer over weten over het installeren van een schoollocker of heeft u andere vragen over onze metalen kluisjes voor school? Dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen met telefoonnummer +32-(0)3 353 71 81. Wij zijn dé beste partner waarbij u schoolkluisjes kunt kopen!

  • Pasklare oplossing
  • Snelle service
  • Flexibele producten
  • Professioneel advies

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons