Kleedkamer lockers

De kleedkamerlockers van Eurobox Continental uit Wijnegem, nabij Antwerpen, zijn de perfecte oplossing wanneer u rondslingerende kleding en spullen tegen wilt gaan. Onze lockers voor uw kleedruimte zijn gemaakt van duurzaam staal en kunnen wel tegen een stootje. Zo gaan ze lang mee, ook bij veelvuldig gebruik van uw kleedkamerunit. Onze kleedkamerlockers zijn te bestellen in diverse kleuren, zodat ze altijd bij uw bedrijf of instelling passen. We adviseren u hier graag in.

Onze kleedkamerlockers: een duurzame aankoop

Omdat onze lockers voor uw kleedruimte van staal worden gemaakt, zijn ze erg duurzaam, stootvast en van hoogwaardige kwaliteit. Deze eigenschappen worden langdurig behouden wanneer u voor onze service kiest om uw kleedkamerlockers regelmatig te laten onderhouden. U hoeft zich er op deze manier niet meer mee bezig te houden en u weet zeker dat ze lang van topkwaliteit blijven. Zo kunnen uw medewerkers, scholieren of sporters ieder jaar weer profiteren van de kleedkamerunit.

De voordelen van ons bedrijf

Bij Eurobox Continental focussen we ons vooral op de Nederlandse en Belgische markt. Hierdoor leveren wij de lockers voor uw kleedruimte dicht bij huis en zijn dus in staat om snel in te spelen op al uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld maatwerk voor een kleedkamerunit of heeft u speciale wensen voor de lockers in uw kleedruimte? Wij bieden u eindeloze mogelijkheden aan, zodat u altijd de kleedkamerunit, lockers voor uw kleedruimte of industriële lockers ontvangt die u in gedachten heeft.

Vraag naar de mogelijkheden

Wij bieden u totaaloplossingen aan voor uw bouw- of designproject. in Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een volledige kleedkamerunit met modulaire wanden of wenst u kleedkamerlockers op maat? Neem dan vandaag nog contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar +32-(0)3 353 71 81 of een e-mail te sturen naar info@eurobox.be. Onze specialisten helpen u zo spoedig mogelijk verder en voorzien u van gedegen advies.

  • Pasklare oplossing
  • Snelle service
  • Flexibele producten
  • Professioneel advies

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons