Kleedkamerlockers

De kleedkamerlockers van Eurobox Continental uit Wijnegem zijn de perfecte oplossing wanneer u rondslingerende kleding en spullen tegen wilt gaan. Onze lockers voor uw kleedruimte zijn gemaakt van duurzaam staal en kunnen tegen een stootje. Zo gaan ze lang mee, ook bij veelvuldig gebruik van uw kleedkamerunit. Onze kleedkamerlockers zijn beschikbaar in diverse kleuren, zodat ze altijd bij uw bedrijf of instelling passen. We adviseren u hier graag verder in.

Onze kleedkamerlockers: een duurzame aankoop

Aangezien onze lockers voor uw kleedruimte van staal worden gemaakt, zijn ze erg duurzaam, stootvast en van hoogwaardige kwaliteit. Wanneer u voor de service van onze speciaalzaak voor lockers kiest, geniet u van uitgebreid onderhoud van uw kleedkamerlockers. U hoeft zich er op deze manier niet meer mee bezig te houden en u weet zeker dat ze lang van topkwaliteit blijven. Zo kunnen uw medewerkers, scholieren of sporters gebruikmaken van een kleedkamerunit die tiptop in orde is.

De voordelen van onze producten

Bij Eurobox Continental focussen we vooral op de Nederlandse en Belgische markt. Hierdoor leveren wij de lockers voor uw kleedruimte dicht bij huis en zijn we in staat om snel in te spelen op al uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld maatwerk voor een kleedkamerunit of heeft u andere speciale wensen voor de lockers in uw kleedruimte? Wij bieden u eindeloze mogelijkheden aan, zodat u altijd de kleedkamerunit, lockers voor uw kleedruimte of industriële lockers ontvangt die u in gedachten heeft. Wij installeren zelfs industriële herbruikbare wanden waartegen u de lockers kunt plaatsen.

  • Pasklare oplossing
  • Snelle service
  • Flexibele producten
  • Professioneel advies

Vraag naar de mogelijkheden

Wij bieden u totaaloplossingen aan voor uw bouw- of designproject. Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een volledige kleedkamerunit met modulaire wanden of wenst u kleedkamerlockers op maat? Neem dan vandaag nog contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar +32-(0)3 353 71 81. Onze specialisten helpen u zo spoedig mogelijk verder en voorzien u van gedegen advies.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons