Kledinglockers

Bij Eurobox Continental in Wijnegem kunt u terecht voor kledinglockers van de beste kwaliteit. Al meer dan 25 jaar staan wij bekend voor het produceren van lockers en garderobekasten. Voor ieder budget en iedere wens hebben wij een pasklaar product. Ze zijn in alle kleuren verkrijgbaar en met een elektronische sluiting. Ook zijn er verschillende maten en indelingen beschikbaar, zodat u uw kledinglocker naar uw wensen kunt samenstellen. Bestel nu uw kwaliteitsvolle kledinglocker!

Kledinglockers voor ieder budget

Als specialist in opbergmogelijkheden produceren wij kledinglockers van Europees fabricaat. Dat houdt in dat wij snelle service voorzien van hoge kwaliteit. Wij hebben altijd de ideale oplossing om uw kleding op te bergen. Iedere kledinglocker die u bij ons koopt, is gemaakt van sterk metaal en bevat degelijke scharnieren en sloten. Daarnaast bieden wij standaard twaalf jaar garantie op de deuren van al onze lockers. Heeft u een verzoek betreffende de kleur, indeling, afmeting of het sluitsysteem van de kledinglockers? Wij hebben verschillende kleuren en maten in ons aanbod, zodat deze altijd bij uw bedrijf of instelling past. Wat dacht u bijvoorbeeld van mooie industriële lockerkasten? Wij luisteren naar uw wensen en staan klaar om u verder te helpen bij het samenstellen van de perfecte lockers.

  • Pasklare oplossing
  • Snelle service
  • Flexibele producten
  • Professioneel advies

Vraag informatie over ons maatwerk

Wilt u meer informatie over de specificaties van onze kledinglockers waar u uw garderobe in kunt bewaren en het maatwerk dat we aanbieden? Of bent u benieuwd naar onze low-budget kasten die standaard in ons assortiment zitten? Bel naar +32-(0)3 353 71 81 of stuur een e-mail naar info@eurobox.be en we beantwoorden zo snel mogelijk al uw vragen. Zo komt u ook alles te weten over onze elektronische lockers.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons