Kledinglockers

Bij Eurobox Continental in Wijnegem kunt u terecht voor kledinglockers van de beste kwaliteit. Al meer dan 25 jaar staan wij bekend om het produceren van lockers en garderobekasten. Voor ieder budget en iedere wens hebben wij een pasklaar antwoord. Onze kledinglockers zijn in alle kleuren verkrijgbaar en beschikken, indien gewenst, over een elektronische sluiting. Ook zijn er verschillende maten en indelingen beschikbaar, zodat u uw kledinglockers naar uw zin kunt samenstellen. Bestel nu kwaliteitsvolle lockers voor uw kleedkamer!

Kledinglockers voor ieder budget

Eurobox Continental uit Wijnegem produceert kledinglockers van Europees fabricaat. Dit houdt in dat wij een snelle service en flexibele producten kunnen leveren. Eurobox Continental heeft dus altijd een pasklare oplossing voor uw probleem. Bij ons vindt u dé perfecte oplossing om uw kleding op te bergen. Al onze lockers zijn gemaakt van sterk metaal en bevatten degelijke scharnieren en sloten. Ook bieden wij standaard 12 jaar garantie op de deuren van de lockers. Heeft u een verzoek betreffende de kleur, de indeling, de afmeting of het sluitsysteem van de kledinglockers? U kunt kleedkamer lockers bestellen in verschillende kleuren. Zo passen ze altijd bij uw bedrijf of instelling passen. Wat dacht u bijvoorbeeld van mooie industriële lockerkasten? Wij luisteren er graag naar en staan klaar om u verder te helpen bij het samenstellen van de perfect kledinglockers voor uw kleedkamer.

  • Pasklare oplossing
  • Snelle service
  • Flexibele producten
  • Professioneel advies

Vraag informatie over ons maatwerk

Wilt u meer informatie ontvangen over de specificaties van onze kledinglockers waar u uw garderobe in kunt bewaren en het maatwerk dat wij bieden? U kunt uiteraard ook kiezen voor elektronische lockers. Of bent u benieuwd naar onze low-budget kasten die standaard in ons assortiment zitten? Bel dan naar +32-(0)3 353 71 81 en kies de beste lockers voor uw kleedkamer.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons