Kledinglockers

Bij Eurobox Continental in Wijnegem kunt u terecht voor kledinglockers van de beste kwaliteit. Al meer dan 25 jaar staan wij bekend om het produceren van lockers en garderobekasten. Voor ieder budget en iedere wens hebben wij een pasklaar antwoord. Onze kledinglockers zijn in alle kleuren verkrijgbaar en beschikken, indien gewenst, over een elektronische sluiting. Ook zijn er verschillende maten en indelingen beschikbaar, zodat u uw kledinglocker naar uw zin kunt samenstellen. Bestel nu uw kwaliteitsvolle kledinglocker!

Kledinglockers voor ieder budget

Eurobox Continental produceert kledinglockers van Europees fabricaat. Dit houdt in dat wij snelle service en flexibele producten leveren. Wij hebben dus altijd een pasklare oplossing om uw kleding op te bergen. Iedere kledinglocker die u bij ons koopt, is gemaakt van sterk metaal en bevat degelijke scharnieren en sloten. Ook bieden wij standaard twaalf jaar garantie op de deuren van de lockers. Heeft u een verzoek betreffende de kleur, indeling, afmeting of het sluitsysteem van de kledinglockers? Uw kledinglocker is te bestellen in verschillende kleuren en maten. Zo past deze altijd bij uw bedrijf of instelling. Wat dacht u bijvoorbeeld van mooie industriële lockerkasten? Wij luisteren naar uw wensen en staan klaar om u verder te helpen bij het samenstellen van de perfecte kledinglockers.

  • Pasklare oplossing
  • Snelle service
  • Flexibele producten
  • Professioneel advies

Vraag informatie over ons maatwerk

Wilt u meer informatie over de specificaties van onze kledinglockers waar u uw garderobe in kunt bewaren en het maatwerk dat we u aanbieden? Of bent u benieuwd naar onze low-budget kasten die standaard in ons assortiment zitten? Bel dan naar +32-(0)3 353 71 81. U kunt uiteraard ook kiezen voor elektronische lockers.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons