Lockerkast

Een lockerkast voor kleding is ideaal voor bedrijven die met bedrijfskleding werken. In veel industrieën is het verplicht om speciale kleding te dragen ter bescherming of tegen besmettingsgevaar. Deze kleding moet aan het eind van de werkdag dan meestal wel op de zaak blijven liggen. Dan bieden de kledingkluisjes van Eurobox Continental de uitkomst. Hier zijn wij al decennialang gespecialiseerd in het vervaardigen van kledingkluisjes en andere lockerkasten die wij van hoogwaardig staal maken. Zo zijn ze sterk en duurzaam, dat is precies wat industriële bedrijven nodig hebben.

Een lockerkast met extra opties is ook mogelijk

Een kast is een kast zou u zeggen. Bij Eurobox Continental denken we daar anders over. In de farmaceutische industrie bijvoorbeeld moet kleding vooral schoon blijven en geurneutraal zijn. Daarom kunt u bij ons kledingkluisjes bestellen die zijn voorzien van een luchtafzuigsysteem. Heeft u een industriebedrijf met veel personeel dan is een low-budget lockerkast een goede optie. Ook verschillende soorten sluitsystemen, een schuine bovenkant tegen vervuiling of ventilatiesleuven behoren tot de mogelijkheden.

  • Pasklare oplossing
  • Snelle service
  • Flexibele producten
  • Professioneel advies

Lockerkast voor kleding op maat gemaakt

De meeste kledingkluisjes die wij maken worden geleverd met standaard afmetingen. Het kan natuurlijk zo zijn dat u een lockerkast nodig heeft met een apart formaat of wilt een lockerkast in de muur in kunnen bouwen om ruimte te besparen. Misschien vereist de kleding die uw werknemers dragen een apart formaat lockerkast. Ook in dat geval kunt u gewoon contact opnemen met Eurobox Continental. Wij kunnen dan zorgen voor een geschikte oplossing voor uw situatie. Hiervoor kunt u ons bereiken via het contactformulier of op telefoonnummer 03/353 71 81. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen desgewenst een afspraak inplannen om de mogelijkheden verder toe te lichten.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/353 71 81 of via info@eurobox.be.

Contacteer ons