Taking too long? Close loading screen.
Eurobox Continental
Website wordt geladen
Eurobox Continental BVBA

Lockers

De sluitende oplossing van eurobox

 

Van kluisjes die zeer robuust moeten zijn tot design lockers die perfect in een interieur passen: Eurobox levert lockers en kasten in alle maten, afmetingen, aantallen en kleuren. Ook de sloten kunt u zelf kiezen. Trots zijn wij op de fraaie lockers die designer Ruud Jan Kokke speciaal voor ons ontworpen heeft. Uniek zijn onze kunststof lockers, die van uw lockerwand één grote foto, tekening of kunstwerk maken. En veel gevraagd is ons kasten-zonder-kostenconcept voor scholen.

Bij ons vindt u de lockers die u zoekt. En zo niet, dan maken we ze. Omdat wij een Europees fabricaat leveren, kunnen we snel en flexibel op uw wensen inspelen. Daag ons uit: wij sturen u nooit van het kastje naar de muur! Check onze site en bel of mail voor een sluitend advies.

Bekijk onze producten

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze producten?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Wie zijn we?

 

Eurobox is een innovatief, dynamisch bedrijf. Wij zijn specialisten in sluitende oplossingen voor lockers en kasten. Kennen die markt van binnen en van buiten. Weten ook welke specifieke behoeftes beheerders en gebruikers hebben. Daarop spelen we in met innovatieve producten en diensten. Want uw wens is onze drive. We leveren aan scholen, (gezondheids)instellingen en bedrijven.

Waarom Eurobox?

 

Onze Eurobox lockers en kasten worden (voor de Belgische markt) in Nederland ontworpen en gemaakt. Dat betekent een hoge kwaliteit –in ontwerp en duurzaamheid- én flexibiliteit. Omdat we dicht bij huis produceren, kunnen we snel en goed op de wensen van onze klanten inspelen, maatwerk leveren. Bovendien plaatsen en onderhouden we de kasten en lockers: u heeft er geen omkijken naar. Voeg daarbij de scherpe prijs en het kasten-zonder-kostenconcept- en het is duidelijk waarom u voor Eurobox kiest.